Johnny Depp nebo Amber Heard, aneb válka slavných manželů

Johnny Depp nebo Amber Heard, aneb válka slavných manželů

Hvězdy Hollywoodské filmové scény Johnny Depp a Amber Heard se poprvé poznaly na natáčení filmu Rumový deník (The Rum Diary ) v roce 2009. Amber ztvárnila roli Chenault, kterou uchvátí novinář Paul Kemp ztvárněný Johnnym Deppem. Amber je zprvu z Johnnyho uchvácena, líbí se jí jeho profesionální přístup a okouzlující šarm, jak tvrdila v rozhovoru v roce 2011 pro časopis Vogue.

 

Po rozchodu Johnnyho a jeho bývalé přítelkyně Vanessy Paradis koncem roku 2012, se Johnny a Amber „konečně” dají dohromady a dva roky poté se pár rozhodne vztah zpečetit sňatkem a na červeném koberci téhož roku svým fanouškům Amber ukázala svůj krásný prsten.

 

Zlomový bod, rok 2016. Amber žádá o rozvod a sděluje světu informaci, že je Johnny Depp násilníkem a po dobu jejich manželství procházela tvrdým domácím násilím. Informace celý svět šokuje a pomalinku se začal Johnnymu hroutit život a kariéra. David Yates, režisér filmu Fantastická zvířata odebírá Deppovi roli Gellerta Grindelwalda a plány na třetí film Piráti z Karibiku se zcela změní, aby Johnny už nebyl součástí příběhu.

 

Amber rozvodu však nedosáhne hned. Vlny obvinění a soudů trvají dlouhé čtyři roky až do roku 2019, kdy se Depp na oplátku s Amber soudí za falešné obvinění, zneužití svého jména a za zničení kariéry.

 

Dnes, v roce 2022 se bývalý pár rozhodl přestat s válkou plnou obvinění a konečně se setkávají u soudu. Jejich případ je živě vysílaný na platformě youtube, což znamená, že má k tomu každý přístup. Je to výhoda, či nevýhoda?

 

V soudní síni se totiž ukazují i velmi choulostivé informace, které s nepříjemným pohledem Heard a Depp poslouchají. Mezi bizarní informace patří např. objevení exkrementů v Johnnyho posteli, hádka před vchodem domu o bílou pohovku, intimní textovky,  či závažnější problémy jako alkoholismus, drogy, uříznutý prst a vydírání.

 

Je těžké si udělat názor na tuto situaci a určit s jakou stranou více rezonujete, když nevidíme do zákulisí. Dle mého názoru je chyba na obou stranách a každý mohl za nějakou část konfliktu. Nakloněná jsem ale více na stranu Johnnyho Deppa. Jako herec mi byl vždy sympatický a jeho činy tento fakt pouze potvrzovaly. Své problémy řešil s pomocí odborníků a celkově se snažil na sobě zapracovat. Johnny Depp má také dceru, se kterou má velmi dobrý vztah. Lily-Rose Depp popisuje svého otce na svých sociálních sítích jako nejhodnějšího člověka, kterého kdy znala hned poté, co bylo vzneseno obvinění jejího otce z domácího násilí.

 

Naopak Ambeřina situace je velmi chaotická. U soudu ji zastupuje velký počet právníků a po celou dobu stále nenašli vhodné argumenty, které by Amber zachránily, či obvinily Johnnyho.

 

Celá situace však závisí na tom, jak rozhodne soud. My můžeme jen zpovzdálí sledovat a doufat, že pravda zvítězí.


Zenny Phan

G6B

Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články

Den Země - úklid údolí říčky Křinice

Den Země - úklid údolí říčky Křinice

Jak probíhala brigáda na Den Země s paní učitelkou Dlouhou a panem učitelem Jasou? O zážitku z údolí říčky Křinice ve svém článku píše Milan Zavřel.

30.05.2022
SEKUNDA INFORMACÍ 3

SEKUNDA INFORMACÍ 3

Žáci ze sekundy vydávají vlastní noviny.

15.11.2023
Kdybych měla možnost promluvit k tisícům lidí

Kdybych měla možnost promluvit k tisícům lidí

„Kdybych měla možnost promluvit k tisícům lidí, předat jim nějakou zprávu, myšlenku, zeptat se na otázku, co bych jim vlastně chtěla říct? Kdybych měla tu možnost, co bych napsala na billboard, aby to každý mohl vidět? Toť oč tu běží! Teda alespoň mi tahle otázka, pocházející kdoví odkud, utkvěla v paměti...“ Tereza Valová

04.03.2023
Uvař si sám aneb Pár tipů pro kuchaře

Uvař si sám aneb Pár tipů pro kuchaře

„Během distanční výuky a celé karantény se spousta lidí naučila vařit, a ač obvykle vesele vyčnívám z davu, v tomto ohledu nejsem výjimkou." Vendula Blažková

16.06.2021